+36 30 833 9184 csaladi.kor@maltai.hu

A PROJEKT CÍME:  CSALÁDI KÖR

Cél

Egy olyan Családi Centrum létrehozása és működtetése, melynek legfőbb üzenete: „A család érték”. Ez egy olyan virtuális (www.csaladikor.maltai.hu) és valóságos Centrum (Győr, Szigethy Attila u. 109.), ahol nem csak a saját programelemek valósulnak meg, hanem a városban már működő, jónak bizonyult non-profit és forprofit kezdeményezések, tevékenységek feltárása és az ezekről szóló tájékoztatás is folyik.

Célcsoport

Három érzékeny célcsoportot érint a működésünk. Egyrészről a kismamák és kisgyermekes családok, másrészről a veszélyeztetett kamaszokat, és az idősebb korosztályt. Ezeken belül is kiemelt figyelmet fordítunkor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  • a gyermeküket egyedül nevelő nőkre,
  • a fogyatékossággal élőkre és
  • a hátrányos helyzetűekre.


Küldetésünk

Győr városában, és annak környékén élő populáció pozitív szemléletformálása ill. váltása a családalapítás, gyermekvállalás, és közösségi értékek mentén. A program ideje alatt a megcélzott célcsoport olyan tudáshoz jut, valamint olyan eszmei, erkölcsi értékeket és működő mintákat sajátít el, amely vonzóbbá teszi számukra a családalapítás és a gyermekvállalás melletti döntést. Létrejönnek továbbá olyan közösségek, ahol a tagságot képező családok egészséges szellemiségben tudnak egymásnak segítő kezet nyújtani.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat – Családi Kör Centrum

9023 Győr, Szigethy Attila u. 109.
Tel: +36 96 417-246

e-mail: csaladi.kor@maltai.hu
www.csaladikor.maltai.hu

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 08:00 – 15:30

Megközelíthetőség

Autóval érkezéskor érdemes behajtani a Shell kúthoz, s áthajtva rajta parkolni lehet az udvarban! Keresse a Máltai pajzsot!

Máltai pajzs

Busszal illetve gyalogosan a Családsegítő Szolgálat vaskapuin keresztül lehet bejönni az udvarba!

 Várjuk szeretettel!

Intézményvezető

Mayer Ildikó
Tel: +36 20 595-0508